Transparenta, curtoazia si onestitatea
sunt valorile noastre esentiale

WSG Funerar este un punct de referinta pentru comunitatea in care isi desfasoara activitatea. Compania noastra se remarca prin profesionalismul, confidentialitatea, respectul si grija cu care sprijina familiile in procesul delicat al durerii. Profesionistii nostri se ocupa de fiecare serviciu pana in cele mai mici detalii si sunt foarte dedicati sa satisfaca cel mai bine dorintele si nevoile clientilor. Atentia, sacrificiul si punctualitatea sunt valorile noastre esentiale.

Servicii Complete

Iti oferim o gama completa de servicii si produse
De la transport funerar pana la organizara parastasului, noi iti oferim toate serviciile si produsele de care ai nevoie.

Preturi Mici

Servicii si produse oferite la cele mai bune preturi
Pentru ca intr-adevar incercam sa fim alaturi de tine in momente grele, intelegem ca trebuie sa oferim servicii si produse pentru orice buget.

Disponibilitate 24/7

Echipa noastra este mereu pregatita
Ne poti suna la oricand si la orice ora. Echipa noastra este pregatita pentru interventii rapide.

Solutii complete
pentru orice buget

Indiferent de locatie si de posibilitati

Experienta noastra garanteaza calitatea serviciilor. Echipa noastra are o experienta cumulata in domeniu de peste 40 de ani.

In tot acest timp membrii echipei WSG Funerar au oferit servicii corespunzatoare, desfasurate cu mult respect fata de persoanele indoliate.

Intelegem ca fiecare eveniment are nevoile sa specifice. Din acest motiv noi ne adaptam la cerintele tale si iti oferim exact serviciile de care ai nevoie la preturi mai mult decat corecte.

Suntem disponibili non-stop, asa ca nu ezita sa ne contactezi la orice ora. In plus, punctualitatea este un aspect esential pe care noi punem mare accent.

Echipa noastra se va ocupa de toate detaliile astfel incat persoanele indoliate sa poate aduge un ultim omagiu fara a fi distrase de alte responsabilitati.

Constienti de durerea pierderii unui membru drag al familiei, ne desfasuram activitatea cu discretie si profesionalism.

Tot personalul nostru este foarte calificat si capabil sa raspunda cu discretie la nevoile celor care trebuie sa faca fata acestor momente delicate, operand cu sensibilitatea si respectul care ne deosebesc.

Contacteaza-ne

Caci moarte nu exista, si ce numesti tu moarte, E-o viata altfel scrisa in sfanta firii carte.

Mihai Eminescu